Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40

Alícia al País de les Meravelles

Una magnífica edició interactiva de l’Alícia en Terra de la Meravelles il·lustrada per l’Arthur Rackham. Una de les versions més belles i romàntiques de la història d’en Carroll que mai es va concebre. Ara totalment renovada i ampliada mitjançant una adaptació de les imatges. Es tracta d’una adaptació clara i vistosa, per a un públic modern de totes les edats.

A l’obra hi trobareu:

•    Un set complet de “Làmines animades” con animacions, objectes físics i sons;
•    Un set complet  de les làmines originals presentades a la secció “notes històriques”;
•    Estupendes pistes d’àudio ambientals posades a dins de les “Làmines animades”;
•    Guia para ajudar als més petits a moure’s a través de les “Làmines animades”;
•    Objectes ocults per a jugar en cada pàgina del text… Només cal tocar i arrossegar!
•    Funció de càmera per a barrejar els retrats dels lectors amb els personatges de la novel·la en composicions meravelloses i guardar-los a l’iPad o compartir-los amb la família i amics;
•    Menús de navegació molt detallats i divertits;
•    Continguts afegits: “Notes històriques” sobre l’Arthur Rackham.

− L’aplicació està dissenyada per iPadTM (2.a, 3.a, 4.a generació), iPad airTM y iPad MiniTM de totes les generacions.
− Idiomes de menú i text: anglés, francés, italià, espanyol, alemany, portuguès

Actualment la versió de l’Alícia en Terra de la Meravelles il·lustrada per l’Arthur Rackham es considera l’edició il·lustrada més important del segle XX i la primera que ha sigut reproduïda en color. Lluny dels models estàtics d’en John Tenniel, el primer il·lustrador de l’Alícia, els dibuixos de Rackham capten l’esperit del nous segle i rompen amb la imatge tradicional que havia limitat el personatge de Carroll des de la seva primera aparició.
A més a més l’aplicació presenta el conjunt de les aquarel·les originals de l’Arthur Rackham amb les proporcions correctes i col·locades a dins dels marcs originals, tal com van aparèixer a la primera edició de 1907. L’usuari té l’oportunitat de moure’s amb facilitat entre dues formes diferents de gaudir de l’obra de Rackham, mantenint un peu en el present i un altre en el passat.

 


A1000Castles participated “MÓN LLIBRE”, MACBA, CCCB & Plaça Joan Corominas, free admission.
“Món Llibre” is an annual children’s literature festival produced by ICUB Institut de Cultura de Barcelona and hosted by ICUB, MACBA Barcelona Museum of Contemporary Art and CCCB. The venue is a unique festival full of stories, shows, cinema, performances and magical literary scenarios dedicated to the world of books.

A1000Castles “Alice”, as seen on MAMAMO.it

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40