Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40

A1000Seas

Tots a bord! És hora de pujar a “A1000Seas”, el vaixell de la diversió en què els seus fills arribaran a ser el Capità. En aquesta fantàstica aventura a través del mar, podreu navegar amb ell i Pato, el seu simpàtic amic groc. Podrà portar el vaixell movent la roda del timó i seguir les estrelles. Descobriu les illes i descobrir els animals que les habiten. Podrà acollir alguns d’ells en el seu vaixell. Els animals l’ajudaran en les operacions de càrrega i descàrrega del vaixell, mentre navega a través de les illes, inventant un mar d’aventures.

– Vaixell animat, Capità i Pato, amb diferents sons, bombolles de sabó, campana i palanca de velocitats

– Càrrega I descàrrega personatges i caixes en Pato

– Modifique l’angle de càmera lliscant teus dits sobre la pantalla i prement

– Navegue per un ambient deliciós en què se succeeixen mar, illes, vaixells i peixos de mil colors

– Illa pirata, Illa del Pop, Illa del Volcà actiu i moltes més

– No hi ha regles ni estrès. Els seus fills podran emprendre el viatge que vulguin

– Interfície Fàcil d’usar per als nens

– Sense publicitat de tercers

– Sense compra d’altres aplicacions

“A1000Seas” no és tan sols un joc, és un parc de jocs on vostè i els seus fills trien el que volen fer. On voldran baixes els animals que viatgen en el vaixell? On voldran baixar els animals que viatgen en el vaixell? Els seus fills podran seguir la seva imaginació sense cap limitació, ni regles, ni temps màxim, serà com jugar amb un clàssic barqueta de fusta en un estany al parc.

“A1000Seas” és una producció de “A1000Castles”, una editorial que crea llibres digitals i jocs destinat a enriquir la imaginació dels nens mentre es diverteixen. En els nostres productes no trobarà publicitat de tercers ni compres integrades.


A1000Castles participate “MÓN LLIBRE”, MACBA, CCCB & Plaça Joan Corominas, free admission.
“Món Llibre” is an annual children’s literature festival produced by ICUB Institut de Cultura de Barcelona and hosted by ICUB, MACBA Barcelona Museum of Contemporary Art and CCCB. The venue is a unique festival full of stories, shows, cinema, performances and magical literary scenarios dedicated to the world of books. Come and meet us during the festival 🙂

A1000Castles “A1000Seas”, as seen on MAMAMO.it

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40