Estar al costat dels nostres joves jugadors i lectors, acompanyar-los durant les seves experiències, essencials per al descobriment, la comprensió i el foment del diàleg; en tot això consisteix la nostra missió. Els nostres productes digitals integren tots els avantatges que ofereix poder escoltar, compartir i comunicar a través de la renovació dels clàssics de la literatura i de la creació d’ambients d’esbarjo segurs, plens de colors i divertits.

En un moment en què les eines d’aprenentatge i de joc estan vivint una gran transformació, i aconsegueixen sorprendre dia rere dia fins i tot als experts del sector, considerem fonamental mantenir viu el lligam amb la qualitat dels continguts i amb el patrimoni històric que des de fa ja un segle i mig defineix el “llibre” i la “joguina” per a infants. A mig camí entre tradició i innovació, entre preservació de continguts i constant renovació del llenguatge.

“A1000Castles” neix de la passió per la història dels llibres per a nens com a producte extraordinari de disseny, on conflueixen tècnica, art, experimentació, educació i una gran dosi de diversió. És la mateixa passió que senten tant els projectistes que, tots junts, participen de la creació de les nostres idees de joc i de lectura, com els usuaris, grans i petits, dels nostres productes.