… Veurem alguns canvis en les properes setmanes. Estem actualitzant la nostra web per oferir més continguts, diversió, emoció, i material descarregable!

Navega al llac del Central Park de NY, rodejat pel color dels arbres i l’horitzó que mai dorm. Descobreix nous amics, serveix menjars i rep caixes de colors per convertir-les en plantes. Planta les flors a un jardí sense fi.

Llegeix, juga, fes un selfie i emmarca-ho amb Alícia i els seus amics

App

default-newsstand--256_Default_Newsstand

Una magnífica edició interactiva de l’Alícia en Terra de la Meravelles il·lustrada per l’Arthur Rackham. Una de les versions més belles i romàntiques de la història d’en Carroll que mai es va concebre.

MÉS

"A1000Seas Central Park" Lliura als àpats i recull els materials per reciclar!

App

ats_ny_ico

És l’hora d’anar a la Gran Ciutat! El Capità i el seu amic, l’Anec groc, viuen una nova aventura. “A1000Seas Central Park” És una gran eina per a jugar i una forma molt divertida d’introduir el tema del reciclatge de materials. Descobreix més a través de la App.

MÉS

Tots a bord! És hora de pujar a “A1000Seas”, el vaixell de la diversió en què els seus fills arribaran a ser el Capità. En aquesta fantàstica aventura a través del mar, podreu navegar amb ell i Pato, el seu simpàtic amic groc.

Llegeix, juga, fes un selfie i emmarca-ho amb Alícia i els seus amics

App

default-newsstand--256_Default_Newsstand

Una magnífica edició interactiva de l’Alícia en Terra de la Meravelles il·lustrada per l’Arthur Rackham. Una de les versions més belles i romàntiques de la història d’en Carroll que mai es va concebre.

MÉS

"A1000Seas", roda al timó i segueix les estrelles!

App

old_256

“A1000Seas” no és tan sols un joc, és un parc de jocs on vostè i els seus fills trien el que volen fer. On voldran baixes els animals que viatgen en el vaixell? On voldran baixar els animals que viatgen en el vaixell? Serà com jugar amb un clàssic barqueta de fusta en un estany al parc.

MÉS

Funció de càmera per a barrejar els retrats dels lectors amb els personatges de la novel·la en composicions meravelloses i guardar-los a l’iPad o compartir-los amb la família i amics.

"Júlia, Jordi i Jan a la piràmide misteriosa"

ATC_PYRAM_EXE_ALL_CAT_V003_KNDQ-4_CORRECTED_V002

Una piràmide misteriosa! Baixem a la illa! Però… Què passa?
De sobte la piràmide s’obre i s’empassa el pobre Jan.
On es deu haver ficat? En Jordi va a buscar el seu amic emplomat …

Edició en català a Amazon

"ABC Whale" Alfabet per a l'hora de dormir

Lluny, molt lluny,
en un mar blau profund,
viu feliç una gran balena,
i el seu amic, el conill…

Edició bilingüe i imprimibles

Edició en anglès a Amazon