back Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40

Una magnífica edició interactiva de l’Alícia en Terra de la Meravelles il·lustrada per l’Arthur Rackham. Una de les versions més belles i romàntiques de la història d’en Carroll que mai es va concebre. Ara totalment renovada i ampliada mitjançant una adaptació de les imatges. Es tracta d’una adaptació clara i vistosa, per a un públic modern de totes les edats.

A l’obra hi trobareu:

•    Un set complet de “Làmines animades” con animacions, objectes físics i sons;
•    Un set complet  de les làmines originals presentades a la secció “notes històriques”;
•    Estupendes pistes d’àudio ambientals posades a dins de les “Làmines animades”;
•    Guia para ajudar als més petits a moure’s a través de les “Làmines animades”;
•    Objectes ocults per a jugar en cada pàgina del text… Només cal tocar i arrossegar!
•    Funció de càmera per a barrejar els retrats dels lectors amb els personatges de la novel·la en composicions meravelloses i guardar-los a l’iPad o compartir-los amb la família i amics;
•    Menús de navegació molt detallats i divertits;
•    Continguts afegits: “Notes històriques” sobre l’Arthur Rackham.

− L’aplicació està dissenyada per iPadTM (2.a, 3.a, 4.a generació), iPad airTM y iPad MiniTM de totes les generacions.
− Idiomes de menú i text: anglés, francés, italià, espanyol, rus, portuguès

Actualment la versió de l’Alícia en Terra de la Meravelles il·lustrada per l’Arthur Rackham es considera l’edició il·lustrada més important del segle XX i la primera que ha sigut reproduïda en color. Lluny dels models estàtics d’en John Tenniel, el primer il·lustrador de l’Alícia, els dibuixos de Rackham capten l’esperit del nous segle i rompen amb la imatge tradicional que havia limitat el personatge de Carroll des de la seva primera aparició.
A més a més l’aplicació presenta el conjunt de les aquarel·les originals de l’Arthur Rackham amb les proporcions correctes i col·locades a dins dels marcs originals, tal com van aparèixer a la primera edició de 1907. L’usuari té l’oportunitat de moure’s amb facilitat entre dues formes diferents de gaudir de l’obra de Rackham, mantenint un peu en el present i un altre en el passat.