back Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download_on_the_Store

Iedereen aan boord! Het is tijd voor “A1000Seas”, een boot vol plezier waar jouw kind de kapitein is. In dit fantastische zee avontuur navigeer je samen met je kind en Duck, de grappige gele vriend, de zeeën. Je bestuurt de boot door aan de hefboom te trekken en navigeert op de sterren. Je kunt het eiland verkennen en dieren ontdekken. Je kunt dieren meenemen aan boord. De dieren kunnen kratten en vracht laden en lossen, terwijl je langs het eiland zeilt en nieuwe avonturen bedenkt.

– Bewegende boot, Kapitein en Duck, met geluid, zeep bellen, bel en bedieningshefboom voor snelheid
– Laden en lossen figuren en vracht aan en uit Duck
- Verander camera oogpunt door vegen en aanwijzen
– Navigeer door het prachtige landschap met zee, eiland, boten, kleurrijke vissen
– Piraten eiland, Inktvis eiland, actieve Vulkaan eiland – en nog veel meer
– Geen regels, geen stress, Jouw kinderen kunnen elke reis maken die ze willen
– Kindvriendelijk aansturing
- Geen advertenties
- Geen in-app aankopen

“A1000Seas” is niet zomaar een spel – het is een speelplek waar jij en je kind zelf kiest wat jullie willen doen. Waar willen de dieren van de boot? Waar wil je de krat met bloemen uitladen? Jouw kinderen kunnen hun eigen onbegrensde fantasie volgen, er zijn geen regels, geen tijdsbeperkingen, het is net alsof je met een ouderwets houten bootje speelt in de vijver in het park.

“A1000Seas” wordt aangeboden door “A1000Castles”, een uitgever van digitale boeken en speelplek waar spelerderwijs de verbeelding van kinderen wordt verrijkt. Onze producten zijn vrij van advertenties en in-app aankopen.