back Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download_on_the_Store

Semua atas kapal! Masa untuk naik “A1000Seas”, bot menyeronokkan di mana anak anda dapat menjadi Kapten. Dalam pengembaraan laut yang hebat ini anda boleh belayar di laut bersama beliau dan kawan kuningnya yang kelakar, Duck. Anda boleh menarik tuil untuk memandu bot itu dan mengikut bintang di langit. Anda boleh menjelajah pulau-pulau dan menemui haiwan-haiwan. Anda boleh membawa lain-lain haiwan ke atas kapal. Haiwan-haiwan boleh mengangkat dan menurunkan peti dan kargo tatkala anda melayari sekitar pulau-pulau itu.

– Bot beranimasi, Kapten dan Duck, dengan bunyi, buih sabun, loceng dan tuil kelajuan
– Masuk dan keluarkan karakter-karakter dan kargo ke atas dan ke bawah Duck
– Tukar sudut kamera dengan meleret dan mencubit
– Belayar sekitar pemandangan yang mempesonakan dengan laut, pulau-pulau, bot-bot dan ikan-ikan berwarna-warni
– Pulau Lanun, pulau Sotong, pulau gunung berapi aktif – dan banyak lagi
– Tidak ada peraturan, tidak ada stres. Anak-anak anda boleh melaksanakan sebarang perjalanan yang mereka mahu
– Antaramuka yang mesra-kanak-kanak
– Tidak ada pengiklanan pihak-ketiga
– Tidak ada pembelian in-app

“A1000Seas” bukan sekadar satu permainan – ia adalah taman permainan di mana anda dan anak-anak anda memilih apa yang anda hendak lakukan. Di manakah haiwan-haiwan itu hendak turun dari bot itu? Di manakah anda ingin menurunkan peti-peti bunga? Anak-anak anda boleh mengikut imaginasi mereka tanpa sempadan, tidak ada peraturan untuk diikuti, tidak ada had masa, sama seperti bermain dengan sebuah bot kayu kecil atas satu kolam dalam taman.

“A1000Seas” dibawakan untuk anda oleh “A1000Castles”, satu penerbit yang membuat buku-buku digital dan taman-taman permainan yang memperkayakan imaginasi kanak-kanak semasa bermain. Dalam produk-produk kami anda tidak akan menemui pengiklanan pihak-ketiga atau pembelian in-app.