back Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download_on_the_Store

Kaikki mukaan! Aika aloittaa”A1000Seas”, jossa lapsesi saa olla veneen kapteeni. Vene liikkuu merellä, ja mukana fantastisessa meriseikkailussa on hauska Ankka-ystävä. Venettä ohjataan vipuja vetämällä ja tähtiä seuraamalla! Aloita tutkimalla saaret ja tutustumalla niiden eläimiin! Lapset voivat ottaa eläimiä veneeseen. Eläimet voivat lastata ja purkaa laatikoita ja lastia, kun vene purjehtii saarten välissä ja joutuu seikkailuihin!

– Piirretty vene, kapteeni ja ääntelevä ankka, saippuakuplat, kello ja nopeusvipu
– Lastaa ja pura hahmoja ja lastia keltaisen ankan päälle
– Vaihda kuvakulmaa pyyhkäisemällä ja nipistämällä
– Purjehdi ihanissa maisemissa merellä, saaristossa, veneiden ja värikkäiden kalojen joukossa
– Merirosvosaari, mustekalasaari, tulivuorisaari! Ja monia muita
– Ei sääntöjä tai stressiä, lapsesi voivat suunnitella haluamansa reitin!
– Lapsiystävällinen käyttöliittymä!
– Ei kolmannen osapuolen mainoksia
– Ei sovellusten ostamista

“A1000Seas” ei ole pelkästään peli, se on pelikenttä, jolla sinä ja lapsesi päätätte itse mitä teette. Missä eläimet haluavat poistua veneestä? Mille saarelle puratte kukkalaatikon? Lapsesi voivat käyttää mielikuvitusta rajoituksitta, ei noudatettavia sääntöjä, ei aikarajoja, ei kirjallisia sääntöjä – aivan kuin leikkisi pienellä puuveneellä järvellä.

“A1000Castles” on julkaisija, joka tuottaa digitaalisia kirjoja ja pelikenttiä, jotka kehittävät mielikuvitusta, ja joilla voit pelata yhdessä lastesi kanssa. Tuotteissamme ei ole kolmannen osapuolen mainontaa, eikä niissä vaadita sovellusten ostamista.