back Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download_on_the_Store

Alle mand ombord! Det er tid til at gå ombord på “A1000Seas”, legetøjsskibet, hvor børnene kan lege kaptajn. I dette spændende eventyr til søs, kan du sejle på verdenshavene med kaptajnen og hans skægge ven, den gule Duck. Du kan løfte i håndtagene for at styre skibet og navigere efter stjernerne. Du kan tage på opdagelsestur til øerne og efterforske dyrene. Du kan også tage andre dyr med ombord. Dyrene kan læsse kasser og anden ladning af og på, mens du er kaptajn og sejler mellem øerne og finder på nye eventyr.

– Tegnefilmsskib, kaptajn og Duck, med lyde, sæbebobler, klokke og håndtag til hastighed
– Dyr til at læsse af og på samt Duck til at laste ladningen af og på
– Ændr kameravinklen ved hjælp af at hive og knibe på håndtaget
– Navigere omkring i en dejlig verden med hav, øer, skibe og farverige fisk
– Piratøen, Øen med det mangearmede uhyre, Øen med de aktive vulkaner – og mange andre øer
– Ingen regler, ingen stress. Dine børn kan gøre alle de sørejser, som de vil
– Børnevenlig brugerflade
– Ingen reklame fra tredje part
– Ingen anskaffelser indbygget i vore apps.

“A1000Seas” er ikke bare et spil – det er en legeplads, hvor du og dine børn kan vælge lige nøjagtig hvad I vil lege. Hvor vil du at dyrene skal gå fra borde? Hvor kunne du tænke dig at læsse kasserne med blomster af? Der er ingen grænser for, hvad dine børn kan bruge fantasien til. Der er ingen regler, man skal følge, ingen tid man skal passe. Det er som at lege med en lille barkbåd ligesom i gamle dage i dammen i parken.

“A1000Seas” er bragt på markedet af “A1000Castles”, et forlag, der sælger digitale bøger og legesager, som øger børnenes fantasi mens de leger. I alle vore produkter er der ingen reklame fra tredje part eller køb indbygget i vore apps.