back Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 

És l’hora d’anar a la Gran Ciutat! El Capità i el seu amic, l’Anec groc, viuen una nova aventura. Navega al llac del Central Park de NY, rodejat pel color dels arbres i l’horitzó que mai dorm. Descobreix nous amics, serveix menjars i rep caixes de colors per convertir-les en plantes. Planta les flors a un jardí sense fi.

– Navega per l’entorn del parc, per sota de l’emblemàtic pont, al voltant de la font i submergeix-te al paissatge sonor de la ciutat.
– Carrega menjar per repartir seleccionat de manera sana i equilibrada.
– Fes els afamats visitants feliços i recull les caixes de rebutg per color (plàstic,vidre,paper i orgànic).
– Porta els residus a reciclar a la divertida casa vermella i rep flors i plantes a canvi.
– Descobreix la tortuga gegant i molt més!
– Modifica l’angle de la camara deslliçant els dits.
– Interfaç fàcil de fer servir pels nens/es.
– Sense publicitat de tercers.

– “A1000Seas Central Park” no es només un joc, és un parc infantil a on tu i els teus fills poder escollir el que volen fer. Simplement navegar pel bonic paisatge o divertir-se amb les caixes i personatges. És una gran eina per a jugar i una forma molt divertida d’introduir el tema del reciclatge de materials. Descobreix més a través de la App.

A més de la App, descobreix els e-books gratuits dedicats a la alimentació saludable i al reciclatge dels materials, i els pósters descargables i imprimibles per a l’escola o la llar. I per aquells que vulguin jugar amb la tecnologia amb els seus pares o mestres, trobarà models descargables per impressió 3d.*

* Les normes per a l’ús amb nens/es es troven al lloc web i son incloses als models descargable.