SUPPORT / Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40

Hoppa ombord! Dags att stiga ombord på “A1000Seas”, den roliga båten där dina barn kan vara Kapten. Under detta fantastiska havsäventyr kan du segla på haven med honom och hans lustiga, gula vän, Anka. Du kan dra i spakarna för att styra båten och följa stjärnorna. Du kan undersöka öar och upptäcka djur. Du kan ta andra djur ombord. Djuren kan lasta på och av lådor och gods medan du seglar mellan öarna och hittar på äventyr.

– Animerad båt, Kapten och Anka, med ljud, såpbubblor, klocka och hastighetsspak
– Lasta på och av figurer samt gods på och av Anka
– Ändra kameravinkel genom att dra och klicka
– Segla runt i de härliga omgivningarna med hav, öar, båtar och färggranna fiskar
– Piratön, Bläckfiskön, aktiva Vulkanön – och många fler
– Inga regler, ingen stress. Dina barn kan resa som de vill
– Barnvänligt gränssnitt
– Inga annonser från utomstående
– Inga appar för ytterligare inköp

“A1000Seas” är inte bara ett spel – det är en lekplats där du och dina barn väljer precis vad ni vill göra. Var vill djuren lämna båten ? Var skulle du vilja lasta av blomsterlådan ? Dina barn kan följa sin fantasi utan begränsningar, inga regler att följa, inga tidsgränser, precis som att leka med en gammaldags liten träbåt i en damm i parken.

“A1000Seas” kommer till dig genom “A1000Castles”, ett förlag som gör digitala böcker och lekplatser som berikar barns fantasi genom lek. Det finns varken reklam från tredje part eller försäljning av ytterligare applikationer i våra produkter.